top of page

Jo(uw)lijn Coaching

Heb jij een hulpvraag op het gebied van Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling? Jouwlijncoaching biedt verscheidene trajecten aan om samen aan de slag te gaan zodat jij beter weet wat voor type functie/werkgever bij jou past. Je ontdekt bijvoorbeeld je oorspronkelijke drijfveren, kwaliteiten en (loopbaan) waarden zodat jij krachtiger overkomt in (sollicitatie) gesprekken. Ook kan je een losse sessie boeken als je bijvoorbeeld twijfelt of je in moet gaan op een aanbod bij een nieuwe werkgever. 

Loopbaancoach.Utrecht.coach
Mijn aanbod

Mijn aanbod

Levenslijn Coaching – 7 sessies

 • Hoe kom ik verder in mijn carrière?

 • Is dit alles? op zoek naar meer zingeving in je werk?

 • Hoe komt het dat ik steeds vastloop in mijn werk?

 • Waarom lukt het mij niet om mijzelf te zijn als ik aan het werk ben?

 • Waarom voel ik mij aan het einde van de dag zo uitgeblust?


Herken jij deze vragen? Dan is dit traject voor jou geschikt.

Het traject
Een loopbaantraject is een reis van A naar B die wij samen afleggen in 7 sessies, ik noem het Levenslijn Coaching (zie mijn visie). Door het stellen van de juiste vragen help ik je om jouw antwoorden te vinden. Mijn uitgangspunt is dat je eerst moet weten waar je vandaan komt voordat je je op de toekomst richt. Daarom start ik het traject altijd met een terugblik op je verleden. Vervolgens staan we stil bij het heden en daarna kijken we samen vooruit. Jouw eigen persoonlijkheid staat hierbij centraal. We werken toe naar een concreet plan om je doel te bereiken en weer richting te geven aan jouw loopbaan.

De centrale vraag hierbij is: waar ben je voor in de wieg gelegd? We gaan samen op zoek naar jouw antwoorden op essentiële vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En waar kan ik dat vinden? Tijdens onze gesprekken gaan we in op thema’s uit jouw levensverhaal, welke patronen heb je ontwikkeld, (her)ontdekken we je kernkwaliteiten, loopbaanwaarden, droomberoepen en kom je erachter wat je vooral “moet” doen en wat je “moet” laten om goed in balans te komen. Al deze gesprekken zullen uitmonden in een loopbaanperspectief dat bij je past en ook realiseerbaar is. Dit traject bestaat uit gemiddeld 7 gesprekken van maximaal 1,5 uur. Deze gesprekken vinden meestal om de 2 / 3 weken plaats.

 

Talent Coaching – 5 sessies

 • Waar ben ik goed in, wat zijn mijn talenten?

 • Waar word ik nu echt blij van en wat geeft mij energie?

 • Wil je een andere baan, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

 • Waarom neem ik nu niet die spannende stap om een carrière switch te maken?

 • Waarom heb ik steeds problemen of ruzie met bepaalde mensen?

 

Dit is slechts een greep uit de vragen die tijdens deze sessies aan bod kunnen komen. Ontdek in dit traject wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij nu echt wilt!


Het traject
Wil jij in korte tijd zicht hebben op jouw drijfveren, kwaliteiten, (loopbaan)waarden, welke taken en vaardigheden jij wilt blijven uitvoeren en keuzes maken voor welk beroep & branche jij het beste kan maken? Dan is dit traject geschikt voor jou. Talentcoaching bestaat uit gemiddeld 5 gesprekken van
maxim
aal 1,5 uur. Deze gesprekken vinden om de 2 weken plaats. 

 

Sollicitatie Coaching – 3 sessies

 • Vind je het lastig om je interesses te vertalen naar een concrete functie?

 • Word je vaak afgewezen voor een functie?

 • Voel je spanning en/of onzekerheid voor sollicitatiegesprekken?

 

Ik kan je helpen om met meer zelfvertrouwen te solliciteren en geef je concrete handvatten mee.

 

Het traject
Een goed CV en een unieke motivatiebrief zijn een must voor iedere sollicitatie. Dat geldt ook voor het opbouwen van een goed netwerk en de manier waarop je jezelf profileert op social media. Tijdens dit traject gaan we hier samen mee aan de slag. Omdat ik zelf jarenlang als recruiter heb gewerkt bij verschillende organisaties, kan ik je ook helpen bij het oefenen van sollicitatiegesprekken. Sollicitatie coaching bestaat uit gemiddeld 3 gesprekken van
maxim
aal 1,5 uur. Deze gesprekken kunnen eens in de 2 weken plaatsvinden. 

Werkwije

Werkwijze

Het coachtraject
We beginnen eerst met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we elkaar leren kennen en kunnen bespreken wat je coachvraag is. Je hoeft dit dus van te voren nog niet te weten. Ook onderzoeken we wat jij graag zou willen bereiken tijdens dit traject of losse sessie. Ik geloof in maatwerk en zal het traject zoveel mogelijk op jouw wensen en behoeftes aanpassen. De sessies vinden altijd plaats in de vorm van (online) gesprekken. Tijdens de sessies gebruik ik effectieve en praktische werkvormen om je inzicht te geven in patronen, gedachten, gedrag en verlangens. Deze gesprekken worden aangevuld door opdrachten die je thuis kan maken.


Afspraken die voor ons belangrijk zijn
Mijn belangrijkste waarden zijn openheid, eerlijkheid, respect en veiligheid. We maken van tevoren afspraken met elkaar en spreken onze wederzijdse verwachtingen uit. 

Het loopbaantraject en huiswerk kunnen als intensief worden ervaren. Om te zorgen dat we samen aan dezelfde co-productie blijven werken, kan ik je vragen om na een sessie een reflectieverslag te schrijven. Ook kan ik je opdrachten meegeven voor de volgende keer. Het echte (denk) werk vindt namelijk plaats tussen de sessies in. 


Locatie
De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in Utrecht centrum, hier kan je gratis parkeren in garage. Het is 200 meter van het station Utrecht Vaartsche Rijn. Ook is het mogelijk om in een van de coachhuizen in Utrecht centrum af te spreken. Afspraken kunnen gepland worden op woensdagen en vrijdagen tussen 09.00 en 14.00 uur. Een avond of zaterdagochtend behoort ook tot een mogelijkheid. Enkele sessies kunnen ook online plaatsvinden als dat gewenst is. 


Kosten

Sessies duren maximaal 1,5 uur. Het intakegesprek is altijd gratis. De kosten zijn inclusief tussentijds contact voor support of feedback, mocht je tijdens het traject vragen hebben of ergens tegenaan lopen.


Bedrijven
Levenslijncoaching bestaat uit 7 sessies: € 900 euro, vrijgesteld van btw.

Talent Coaching bestaat uit 5 sessies: € 625 euro, vrijgesteld van btw.

Outplacement traject bestaat uit 10 sessies: (zie levenslijncoaching + sollicitatietraining) € 1250 euro, vrijgesteld van btw.

Beide pakketten zijn exclusief kosten voor eventuele huur bij een externe locatie als het coachuis. 

Particulieren

Voor particulieren en ZZP'ers hanteer ik een kortingstarief en het tarief is afhankelijk van je inkomen, neem contact met me op voor de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om losse sessies te boeken. Eventuele huur bij het coachhuis wordt in rekening gebracht. 

CAO
Heb je een arbeidsovereenkomst die onder een CAO valt? Wellicht is er budget beschikbaar om jou financieel te ondersteunen in dit traject. Elke werkgever is gebaat bij een gelukkige en vitale medewerker!

Ook hebben werkgevers vaak budget gereserveerd voor trainingen, cursussen en opleidingen. Vaak is het bespreekbaar om een coaching traject te betalen van dit type budget. 

Min vise

Mijn visie

Twee levenslijnen
Mijn visie is dat mensen zich langs twee lijnen ontwikkelen: een innerlijke- en een uiterlijke levenslijn. De uiterlijke levenslijn weerspiegelt welke omstandigheden invloed hebben gehad op wie jij bent geworden. Denk aan het gezin waarin je bent geboren, je school, je leerkrachten, de buurt waarin je bent opgegroeid en je keuzes rondom studie, werk en relaties. 
De innerlijke lijn staat voor wie jij van binnen bent. Wat drijft, motiveert en inspireert jou? Het komt veel voor dat deze lijn gedurende het leven steeds minder zichtbaar en tastbaar wordt, dat je omgeving je (on) bewust beïnvloedt in de keuzes die je maakt.


Afstemming 'binnen' en 'buiten'
Vragen rondom Loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling kunnen zich voordoen wanneer de innerlijke- en uiterlijke levenslijnen niet meer met elkaar in balans zijn. Wat je doet of hoe je iets doet (uiterlijke lijn) past niet meer bij wie je bent (innerlijke lijn). Dat gaat wringen. ‘Binnen’ en ‘buiten’ moeten weer op elkaar worden afgestemd. Luisteren naar je innerlijke stem is belangrijk hierin.

 
Levensverhaal
In dit proces van afstemming speelt je eigen verhaal een belangrijke rol. Ervaring leert dat het antwoord op je loopbaan- of persoonlijke ontwikkeling altijd in je eigen verhaal besloten ligt. Het kan helpen om met afstand naar jezelf en je eigen levensloop te kijken. Hierdoor ontstaat enerzijds bewustwording, inzicht en ruimte voor verandering. Anderzijds ontstaat er ook kracht om die verandering echt in te zetten.

Je eigen (persoonlijke) ontwikkeling en loopbaanperspectief kunnen veranderen per levensfase of na een heftige gebeurtenis. In mijn ogen ben je nooit uitgeleerd, niet op persoonlijk vlak maar ook niet op de inhoud van je werk. Open staan voor verandering en reflectie is dus ook nodig. Eerst moet je weten waar je vandaan komt om te weten waar je naartoe gaat.


JOuwLIJN: het beeldmerk uitgelegd
Mijn beeldmerk is een combinatie van mijn naam en initialen. Bovendien symboliseert mijn logo datgene wat ik essentieel vind in coaching: het ontdekken van je innerlijke en uiterlijke levenslijn. Uiteindelijk word je het meest gelukkig als je werk doet dat intrinsiek echt bij je past en je bij een werkgever werkt die aansluit bij jouw persoonlijke waarden.

Klanten

Over mij
 

Ik ben Jolijn Scholtes. Mensen omschrijven mij als energiek, open, toegankelijk, direct, sensitief en nieuwsgierig. Mijn kracht is om tijdens de gesprekken een veilige omgeving te bieden, jou op een prettige en prikkelende manier vragen te stellen die je aan het denken zet, motiveert en stimuleert om in beweging te komen!

 

In 2019 hebben ingrijpende levensgebeurtenissen ervoor gezorgd dat ik zelf een nieuwe stap in mijn loopbaan heb gezet. Ik had een coachingstraject nodig om echt voor mijzelf te kiezen en te ontdekken waar ik gelukkig van word. Zodoende ben ik de opleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling gaan volgen, ben ik veranderd van functie en branche. Voordat ik deze stappen zette, heb ik jarenlang als recruiter gewerkt en sinds 2020 als HR business partner. In het begin was dat bij commerciële bedrijven, later kwam ik terecht bij meer maatschappelijke organisaties waaronder mijn huidige werkgever: De Hoogstraat Revalidatie. Deze stap was een eyeopener: ik merkte dat ik mij binnen dit type organisatie veel gelukkiger voelde. Dat is misschien ook niet zo gek gezien het feit dat ik tijdens mijn hbo-stage al graag in een ziekenhuis wilde werken. Bovendien was mijn vader ook werkzaam in de zorg en mijn moeder in het onderwijs. Misschien zit het wel in de genen! 

Terug naar de innerlijke lijn
De stap naar de non-profitsector heeft mij ook aan het denken gezet. Ik geloof erin dat mensen het meest gelukkig zijn als ze hun hart en passies volgen. En vaak zijn die passies al aanwezig vanaf de kindertijd. Omdat ik ook graag andere mensen wil ondersteunen bij het vinden van (meer) werkgeluk besloot ik de opleiding Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling te volgen bij Annet Brinkhuis Opleidingen. Hier ontwikkel je je eigen authentieke manier van coachen. Na het afronden van deze opleiding ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn doel? Mensen coachen bij het terugvinden van hun innerlijke lijn en hen begeleiden in het (her)ontdekken van hun zelf en waar zij het meest gelukkig van worden.


Gecertificeerd coach
In november 2021 heb ik de registeropleiding loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling afgerond. Deze opleiding is een door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland, erkende en getoetste post-hbo opleiding. 

Contact
Interesse? Laat een bericht achter:

Bedankt!

Jo(uw)lijn Coaching

Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling

Privacy verklaring
Bij het verlenen van diensten door Jouwlijn Coaching worden persoonsgegevens verwerkt. 

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke:
 

Jolijn Scholtes

Jouwlijn Coaching

Visarendhof 7

3582 DR Utrecht

Verkrijgen van persoonsgegevens
Voor het gebruikmaken van mijn diensten verstrek je mij persoonsgegevens. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via mijn website, via e-mail, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat ik jouw persoonsgegevens krijg via een derde in het kader van het coachtraject.

 

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

 • NAW-gegevens

 • Contactgegevens

 • Werkervaring

 • Competenties en interessegebieden

 • Gespreksverslagen

 • Inhoud van communicatie

 • IP-adres

 

Doeleinden

Ik verwerk deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

 • Het onderhouden van contact

 • Het bieden van een persoonlijk coachtraject

 • Een goede en efficiënte dienstverlening

 • Beheer van het cliëntenbestand

 • Het verrichten van administratieve handelingen

 • Verbetering van mijn dienstverlening

 • Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers

 • Facturering

 • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen

 • Marketing

 • Nakoming van wettelijke verplichtingen

 • Het voeren van geschillen

 • Versturen van de nieuwsbrief

 

Waarop is de verwerking gebaseerd?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de overeenkomst die met elkaar gesloten is voor een coachtraject. Ook kunnen jouw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht.

 

Ook verwerk ik persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:

 • De verbetering van mijn diensten

 • De bescherming van mijn financiële belangen

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

 

Verstrekking aan derden
In het kader van mijn dienstverlening kunnen persoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals IT-leveranciers, testbureaus of andere derden die worden ingeschakeld bij het coachtraject. Deze derden mogen jouw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel.

Jouw gegevens worden niet aangewend voor commerciële of goede doelen.

 

Doorgifte persoonsgegevens buiten de EU
Persoonsgegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen bij gebruik van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met jou. Deze partijen zijn EU-VS Privacy Shield-gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

 

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar
Persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. 
Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden in verband met wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

 

Hoe ik persoonsgegevens beveilig
Ik vind het belangrijk dat persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heb ik passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Alle digitale gegevens worden bewaard op een met wachtwoord beveiligde computer. Ik maak gebruik van virus-en malwaresoftware die dagelijks wordt ge-update.

 

Profilering
Van de informatie die wordt verzameld kunnen, indien met jou expliciet overeengekomen, gedragsanalyses worden gemaakt. Dit doe ik om mijn dienstverlening te kunnen verbeteren en om terugkoppeling en advies te kunnen geven aan opdrachtgevers door middel van rapportages.

 

Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Er worden standaard alleen functionele cookies geplaatst. Voor het plaatsen van niet-functionele cookies geef je bij het bezoek aan mijn website toestemming middels de cookie-balk.

 

Jouw rechten
Je hebt het recht om een verzoek te doen tot inzage van jouw persoonsgegevens. Na ontvangst van dit verzoek ontvang je binnen 1 maand een overzicht van jouw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kun je verzoeken jouw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kun je verzoeken om overdracht van persoonsgegevens of kunt bezwaar aantekenen tegen de verwerking van persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van persoonsgegevens kun je richten aan mij via jolijn.scholtes@gmail.com.

 

Heb je een klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan hoor ik het graag. Mochten wij er samen niet uitkomen dan heb je  het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Wijzigingen privacy verklaring

Dit privacy verklaring kan worden aangepast. Wijzigingen worden altijd op deze website gepubliceerd.

bottom of page