top of page

 

Levenslijn Coaching – 7 sessies

 

Heb jij een van de volgende vragen:

 

 • Ik ga al enige tijd met tegenzin naar mijn werk, hoe komt dat?

 • Ik ben op zoek naar meer zingeving, is dat alles?

 • Ik loop steeds vast op mijn werk?

 • Ik ben zo uitgeblust na een dag werken en ik weet niet hoe dat komt?


Herken jij jezelf in een van deze vragen? Dan is dit traject voor jou geschikt.

Een loopbaantraject is een reis die we samen ondernemen, bestaande uit minstens 7 sessies, die ik Levenslijn Coaching noem (zie mijn visie). Door het stellen van de juiste vragen help ik jou om je eigen antwoorden te ontdekken. Mijn uitgangspunt is dat je eerst moet begrijpen waar je vandaan komt voordat je met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Daarom start ik het traject altijd met een terugblik op je verleden. Vervolgens richten we ons op het heden en werken we samen aan toekomstgerichte stappen. Tijdens dit proces staat jouw persoonlijkheid centraal. We streven ernaar om een concreet plan te ontwikkelen dat je helpt je doelen te bereiken en je loopbaan opnieuw vorm te geven.

De centrale vraag die we hierbij stellen is: waar liggen jouw natuurlijke talenten en passies? We gaan samen op zoek naar antwoorden op essentiële vragen zoals: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En waar kan ik dat realiseren? Tijdens onze gesprekken bespreken we thema's uit jouw levensverhaal, identificeren we patronen, (her)ontdekken we jouw kernkwaliteiten, onderzoeken we jouw loopbaanwaarden en droomberoepen, en bepalen we wat je kunt ondernemen om in balans te komen. Al deze gesprekken zullen resulteren in een loopbaanperspectief dat zowel bij je past als haalbaar is. Dit traject bestaat uit gemiddeld 7 gesprekken van maximaal 1,5 uur per sessie, met een tussenpoos van meestal 2 à 3 weken tussen de gesprekken."

Talent Coaching – 5 sessies

Denk jij weleens over een van onderstaande vragen na?

 • Ik wil ontdekken wat mijn talenten zijn en waar ik energie van krijg?

 • Ik wil een andere baan, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?

 • Ik sta op het punt om een carrière switch te maken, maar ik durf niet?

 • Ik heb steeds problemen of ruzie met bepaalde mensen?

Dit is slechts een greep uit de vragen die tijdens deze sessies aan bod kunnen

komen. Ontdek in dit traject wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij nu echt wilt!


Het traject
Wil je binnen korte tijd inzicht krijgen in jouw drijfveren, kwaliteiten, loopbaanwaarden, welke taken en vaardigheden je wilt blijven ontwikkelen, en een weloverwogen keuze maken voor jouw ideale beroep en branche? Dan is dit traject perfect voor jou. Talentcoaching bestaat uit doorgaans 5 gesprekken van maximaal 1,5 uur elk, met een tussenpoos van 2 weken tussen de gesprekken. 

 Studiekeuze coaching - 4 sessies

Leven bij jou de volgende studiekeuze vragen?

 • Ik heb keuzestress en ik weet niet waar ik moet beginnen?

 • Ik weet niet wat ik wil en ben bang om te falen?

 • Ik ben gestopt met mijn studie en ik weet niet goed wat er bij mij past?

 

De generatie geboren tussen 1996 en 2012 is opgegroeid in een volledig gedigitaliseerde wereld. De toenemende nadruk op individualisme, het intensieve gebruik van sociale media, de druk om te presteren en de overweldigende keuzemogelijkheden veroorzaken keuzestress. De angst om te falen, gekoppeld aan hoge verwachtingen, leidt tot veel jongeren die vastlopen.

Begeleidingstraject:

Ik bied begeleiding aan jongeren tussen de 16 en 25 jaar om hen te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Via diverse opdrachten krijg je de kans om in beweging te komen en stap voor stap te ontdekken wat jou interesseert. Aan het einde van het traject ben je in staat om een weloverwogen keuze te maken uit drie studierichtingen. We brengen in kaart waar jouw passies liggen en onthullen jouw talenten, interesses en karaktereigenschappen. Na vier gesprekken van maximaal 60 minuten heb je een veel duidelijker beeld van wat je wilt, wat het proces van studiekeuze leuker en gemakkelijker maakt.

Het is van cruciaal belang dat je oprecht gemotiveerd bent om dit traject te doorlopen, omdat alleen dan succes gegarandeerd is. Uit ervaring weet ik dat een weloverwogen persoonlijke keuze resulteert in een succesvolle studieperiode.

Heb je interesse? Neem contact met mij op voor een gratis intakegesprek via WhatsApp op 06-25498560.

Doen en laten box foto.jpeg
het bevrijdingspel, loopbaancoaching, jouwlijncoaching.jpg
bottom of page