top of page
Reviews
Linda Metman (september 2023)
Jolijn heeft mij super geholpen om met nog meer focus en positieve energie mijn loopbaan ambities verder op te pakken. Fijne gesprekspartner met tools die je speels helpen zicht te krijgen op wat je echt wil en kan.

Sarah S (september 2023)
Als coach heeft Jolijn mij echt geholpen om niet alleen verbinding te maken met wat ik voelde, maar daar ook mee verbonden te blijven. De vragen die ze stelde en de ervaringsoefeningen die ze voorstelde, hebben mij enorm geholpen bij het nemen van beslissingen over mijn volgende stappen en het serieuzer nemen van mezelf en mijn grenzen. Nogmaals bedankt Jolijn!

Martijn Groeneveld (augustus 2023)
Erg fijne coaching sessies gehad met Jolijn. Op een fijne manier weet ze snel tot de kern te komen en met de juiste vragen je aan het denken te zetten. Open, eerlijk en erg prettig. Super! Heeft me veel inzichten gegeven, of bevestigingen wat je soms onbewust wel weet, maar niet bewust mee bezig bent.
Bedankt!

Mark Ozinga (juli 2023)
Jolijn heeft mij goed gecoacht, een mooi dossier van mijzelf opgebouwd :) en via gesprekken met -en tools van Jolijn mijn vragen zelf kunnen beantwoorden.

Mark (maart 2023)
Jolijn is een prettig en benaderbaar persoon die mij in zeven sessies heeft geholpen om na te gaan waar ik sta in mijn loopbaan mijn kwaliteiten en valkuilen in werksessies te herkennen en te bepalen waar ik heen wil.

Jilles Mulder (januari 2023)
Jolijn is een hele persoonlijke, prettige en goede loopbaancoach. Tijdens diverse gesprekken en leuke opdrachten kom je samen tot de kern van waar je voor staat en wat je zoekt in je loopbaan. Absolute aanrader voor iedereen die voor bepaalde (lastige) loopbaankeuzes staat!

Nadine te Boekhorst (december 2022)
Na een korte sabbatical heb ik een aantal sessies met Jolijn gehad. Zij heeft mij hierbij dé kickstart gegeven die ik nodig had! Door de gesprekken, opdrachten en tools heb ik weer beter inzicht gekregen in mijzelf en wat ik wil. Super!

Barbara Matser (oktober 2022)
Onlangs heb ik een collega doorverwezen naar Jolijn, Jouwlijn Coaching. Ik ken Jolijn al jaren en kon daarom deze collega met alle vertrouwen in contact brengen met Jolijn. Ze gaat altijd gedegen te werk en op een prettige manier! De verschillende trajecten met sessies spreken mij aan. Kan haar zeker aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een (loopbaan)coach of hulpvraag hebt op gebied van persoonlijke ontwikkeling!

Manita (oktober 2022)
Door mijn coachingtraject met Jolijn heb ik geleerd om terug te gaan naar de basis en na te gaan waar ik nou echt blij van wordt en belangrijk vind ik mijn werk en leven. Hierdoor heb ik bewuste keuzes kunnen maken die hebben geleid naar het kiezen van een bedrijf dat bij mij past en het starten als freelancer. Jolijn is betrokken en geïnteresseerd, ze luistert nauwkeurig en stelt de juiste vragen waardoor ik verder over dingen na ging denken en deze beslissingen uiteindelijk heb kunnen maken. Ik heb hier zoveel aan gehad, dankjewel Jolijn!

Sharon Borkes (november 2022)
I
k heb Jolijn ervaren als een toegankelijk, enthousiast en flexibel persoon. Een fijn mens waarbij ik me op mijn gemak voelde, waardoor ik me open durfde te stellen om alles te bespreken. Middels leuke opdrachten en werkvormen heeft Jolijn mij inspiratie gegeven en geholpen bepaalde inzichten te krijgen waar ik weer mee verder kan, zowel op het werk als privé.
 
bottom of page