top of page

 

Het Coachtraject

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waarin we elkaar leren kennen en jouw coachvraag bespreken. Het is niet nodig om dit van tevoren al te definiëren. Tijdens dit gesprek onderzoeken we ook jouw doelen en wensen voor het traject. Ik geloof in maatwerk en zal het traject zoveel mogelijk afstemmen op jouw behoeften. Tijdens de sessies maak ik gebruik van effectieve en praktische methoden om inzicht te verschaffen in patronen, gedachten, gedrag en verlangens. Deze gesprekken worden ondersteund door opdrachten die je thuis kunt uitvoeren.

Belangrijke Afspraken

Mijn kernwaarden zijn openheid, eerlijkheid, respect en veiligheid. Voorafgaand aan het traject maken we heldere afspraken en bespreken we wederzijdse verwachtingen. Het loopbaantraject en het huiswerk kunnen als intensief worden ervaren. Om ervoor te zorgen dat we samen aan dezelfde doelen werken, kan ik je vragen om na elke sessie een reflectieverslag te schrijven en opdrachten voor te bereiden voor de volgende keer. Het echte werk gebeurt namelijk vaak tussen de sessies in.

Locatie

De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht, waar je gratis kunt parkeren in de garage onder mijn huis. Het ligt op slechts 200 meter van station Utrecht Vaartsche Rijn. Bovendien is het mogelijk om af te spreken in een van de coachhuizen in het centrum van Utrecht. Afspraken kunnen worden gepland op woensdagen en vrijdagen tussen 09.00 en 14.00 uur, en avond- of zaterdagmiddagafspraken zijn ook mogelijk. Enkele sessies kunnen indien gewenst ook online worden gehouden.

Kosten voor zakelijke trajecten

Elke sessie heeft een maximale duur van 1,5 uur en het uurtarief bedraagt €109. Het intakegesprek is altijd kosteloos. Onderstaande kosten zijn inclusief voorbereiding, tussentijds contact voor ondersteuning en feedback als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt tijdens het traject.

Voor Bedrijven

  • Levenslijncoaching (7 sessies): € 1200 euro (vrijgesteld van btw).

  • Talent Coaching (5 sessies): € 900 euro (vrijgesteld van btw).

  • Outplacement traject (10 sessies, inclusief sollicitatietraining): € 2000 euro (vrijgesteld van btw).

Let op: Deze prijzen zijn exclusief eventuele huurkosten voor een externe locatie zoals het coachhuis.

 

Voor Particulieren en ZZP'ers

Voor particulieren en ZZP'ers hanteer ik een gereduceerd tarief van € 89 per uur. Losse sessies zijn ook beschikbaar, en eventuele huurkosten voor het coachhuis worden apart in rekening gebracht.

 

CAO

Heb je een arbeidsovereenkomst onder een CAO? Mogelijk is er budget beschikbaar om dit traject financieel te ondersteunen. Veel werkgevers streven naar gelukkige en vitale werknemers en hebben vaak middelen gereserveerd voor trainingen, cursussen en opleidingen. Het kan de moeite waard zijn om te onderzoeken of jouw werkgever een coachingstraject wil financieren.

 

Vertrouwelijkheid

Alles wat je tijdens het traject met mij deelt, blijft strikt vertrouwelijk. Ik deel geen informatie met anderen, tenzij jij mij schriftelijk en uitdrukkelijk toestemming geeft om dat te doen. Bekijk ook mijn privacyverklaring voor meer informatie.

Regenerate

bottom of page